08-120 514 00

Ett ’Drop-in’ besök kan vara ditt första besök för att säkerställa graviditet genom ett graviditetstest. Det kan också gälla enklare frågor kring preventivmedel, förnyelse av tidigare recept eller provtagning för könssjukdommar eller cellförändringar. (För cellprov krävs att du har fått en kallelse/remiss). Ett typiskt ’drop in’ -besök tar mellan 5 – 15 minuter. Välkommen på våra drop-intider, ta en nummerlapp och sitt ner och vänta på din tur.

För längre preventivmedelsrådgivning, spiralinsättning, insättning av nexplanon (p-stav) och utprovning av pessar samt för nyinskrivning om du är gravid gäller tidsbeställning.

Tystnadsplikt
Vi har full tystnadsplikt, vilket innebär att så väl ditt besök hos oss och de behandlingar, de recept och det vi samtalar om kommer bli en hemlighet mellan dig och oss. Är du osäker på något om detta, så fråga oss så förklarar vi närmare.

Kostnad
Ett ’Drop-in’ besök är helt kostnadsfritt, enligt gällande regler om mödrahälsovård.

Tider
Måndagar 14.30 – 18.00
Tisdagar 07.30 – 09.30
Onsdagar 07.30 – 09.30